Tessan

OOOOH, JAG VET ATT NI HAR SAKNAT MIG!
Men vad lugna, jag är här nu! :D
Haha, Ronja har ju berättat de mesta om dagen..
Men en sak!
På tåget påväg hem idag så gick vi i tåget, ni vet, de är som en lång korridor.
Så jag ba: Linnea.. Är inte.. Det där Victor?!
Linnea: Öhh.. Typ? Eller? Nää..?
Jag: Men där är ju Malin..?
Linnea: Shit! De är fan halva förra klassen!
Jag: Omg! Ska vi gå fram?
Linnea: Du går först.
Jag: Haha, okej.

Sen gick vi dit, och ja, där var vad de. Mina saknade favoriter. Jag har saknat de SÅ MKT.
Men pinsamt, det var det.

Ronja

 - Ska börja med den? :P Så ni vet att det är jag som skriver utan att behöva kolla på rubriken? :P Vad tycker ni? (:

Ronja

OMG! Ni som läser detta, kolla ut på månen! Den lyser fett starkt! :O Blir ju bländad :O Jag skulle ge kaninerna mat och jag bah "vem är det som lyser en ficklampa på mig från trädet?" så var det månen! Inte bero på att stjärnorna nästan inte lyser...brukar alltid ligga och kolla på himlen :P


Ronja

jag tänkte börja med "dagens tips " ! :P Dagens tips är..



Boken handlar om Liv och Lovisa, Lovisa är en rik ganska snobbig tjej som har Liv som fiende! Hennes mamma jobbar hårt som frisörska för att försörja de som bor i en liten två, hennes mamm faller för Lovisas pappa och detta visar sig gå längre än vad Liv trodde att det skulle göra för att hennes mamma har tidigare alltid dissat alla killar. Hennes mamma och Liv fick flytta in till Lovisa och hennes pappa pga att de hade en skada i badrummet så de kunde inte bo hemma, men föräldrarna bestämmer sig för att bo tillsammans...parmanent. Men Liv & Lovisa undviker varandra och tycker inte alls om detta. En dag efter nians skolavslutning gör Liv ngt hemskt mot Lovisa, läs boken! Orkar inte förklara bra, men asså läs den! Det händer mkt mer i boken än vad jag skrev...men boken rekomenderar jag verkligen för tonåringar.


Ronja

Tillfällig header..
Jaa, jag är inte världsbäst på att göra designer..men ja, ni får stå ut tills Tessan gör en ny för att jag har verkligen tröttnat på den gamla >.<
/ R


(Klicka för större)


Ronja

Tjenareee!
Haha, kom nyss hem från konfan! Kul som vanligt ;) Skolan gick bra...lite trög bara! Men ja, efter skolan åkte jag och Becca hem till Becca och hämtade hennes bok som man skulle ha med sig till konfan, sen gick vi som luffare på vägen! Bussen kom inte så vi gick...aja, det måste i alla fall ha sett kul ut (a) men sen gick vi till ICA och köpte godis! Jag då..Men i alla fall :p Sen åkte vi hem till mig och ja, lekte med Lattja och inget mer :P mötte Tessan som vi sen åkte med till kyrkan :D Kom hem för en halvtimme eller så :P jag och Tessan gick hem för att vi skulle följa Ellen en bit på vägen (a) haha, vi bitchslappa (eller vad f*n det heter) varandra hela tiden! HAHAHAH, nice...men när jag kom hem åt jag lite tårta som blev kvar för att vi har haft gäster eftersom mamma fyller år idag :D GRAAAAAATTTIS! Nu ska jag göra ngt :P
/ R


Ellen <3


Jag och Tess <3

Tessan

Hej, Tessan här igen!
Jag vill kunna lägga in videos, om tips på PS.. Någon som har bra förslag på program?
Bara ni inte säger CamStudios 2.0 blir jag glad!:D

- Yepp, du har rätt. Jag är uttråkad.

Ronja

Hejhej
kom nyss hem från stallet. Eller ja...jag har hunnit äta middag (spagetti och köttfärssås) MUMS! Haha, skolan idag har varit bra, redovisade engelskan (a) och så åkte jag ju till stallet och skötte Eden, träffade Klara och jaa, levde livet. Gud vad jag älskar att vara i stallet, alla bekymmer och skit försvinner..man kan bara andas in lukten av hästar och bara leva. Inte känna de äckliga avagaserna från bilarna i spånga eller skriket och bråken i skolan. Bara luugnt, skönt! Love it! Jag och Klara bestämde att jag skulle sova över hos henne på Lördag! Yeah, och på Söndag ska Ia tävla (a) På lördag ska vi baka och kolla på film och ha mysigt. Hennes bror och föräldrar kommer vara borta så det kommer bara vara jag och världens bästa kompis <3 Nu ska jag...ja, vet inte, men ngt roligt antar jag! Snart börjar IDOOOLLLL! Yeah.
/ R




Tessan

Hej bloggen! Åt middag nyss, men sitter och käkar på en persika. ;)
I denna dag har jag efter skolan åkt till Barkarby med Linnea och Mika. Nnnnajs.
Vi tog typ bussen till Veddesta och drog in på Willys/Ö&B. Köpte skit äckliga kakor +o(
Aja, de kostade iaf bara 7 spänn, så det var väl tur. Men iallafall.
Efter det tog vi bussen till stationen, och precis då kom tåget, så vi rusade till det men missade precis -.-
Så vi tog bussen, (som tog en halvtimma -.-) till Jakan, och därifrån bussen till Becca.
När vi kom till Becca så spelade vi ett par omgångar Mario Kart.
Naajs.
Men nu ska jag fortsätta äta på min persika och chatta lite.
Ciao!

Tessan

Hejhejhej.
Sitter här, halvpåklädd och ska snart dra eller om en kvart. Aja, men idag ska jag npg plugga när jag kommer hem, eller vara med ngn.. Vet inte än. Men men. Måste väl ta och bege mig mot garderoben nu, haha. Aja, ville bara vara "snäll" och skriva ett inlägg på morgonen, så ni besöker. Jaja, vi ses.
Kram!

Tessan

Sitter och kollar på någon skitserie på fyran. Men ska läsa nu, och sen sova. Juppski.
Men nu så måste jag kunna reflektiva verben i huvet, inför spanskan imorgon.. vi får se om jag lyckas. Aja, men vi ses imorgon? Ja, det tycker jag. Höhö.
Hjedå!:D

Tessan

It will always be, you and me.



Ronja

it's you and me thru all the lies


Tessan

Sitter och tråkar. Har städat rummet idag!
Jo, juste.. Tänkte ladda ner ett såntdär program så man kan filma skärmen, och det gjorde jag. Det sög, seröst. Allt fick damp, hela datan. Så, jag fick starta omd en -.-' Aja, bara så ni vet, ladda INTE ner CamStudio 2.0.
Johopp.. Någon som vill hitta på något? Hör av dej isf.
Kram!


Ronja

jag har tråkigt -.- ! ska göra en receptbok nu.
Kärlek till er som besöker!
P.S kommentera så får ni se vad jag har gjort på kommentarsfältet (a)
/ R

Slänger in en bild från Thailand ;P

PAPPA TILL HÖGER


Tessan

Jo, juste. Igår började allt gå upp som vanligt igen, 27 besökare. Eller, vi brukar ju ha runt 30, men nästan. Aja, var bara de jag hade att säga.. Kram

Tessan

Hej! Inatt har jag sovit skitbra, i gämnförels med Ronja. Sv i elva och en halv timma!.. Tror jag? Aja. Idag så ska jag tråka loss. Städa rummet. Typ hjälpa till med tvätten? Och ingenting. Ingeningeningenting. Jaja, hursomhelst.
Nu ska jag logga in på Facebook och nörda FarmVille, så najs. Men det har börjat bli lite tråk, men skitsamma.. Jag ska väl vara glad för att jag ska göra någonting roligt idag. Aja, ha en kul dag! Eller något? Höhö.

Ronja

Godmorgon ni som läser (a)
Har vaknat och ätit frukost, allt flyter på. Idag ska vi till Ängsjö med hunden och göra lite saker, får inte åka till stallet pga sömnbrist! Jag är jättetrött och måste vila -.- Haha, men jaja, vi ses när jag kommer hem från ängsjö, förhoppningsvis så tar jag lite bilder :P Haha, och juste! Tessan hade lagt upp det hon hade köpt och jag handlade också det hon handlade förutom hårspännena, så jag lägger upp samma bild (sry Tess) (:
/ R



Tessan

*Gäsp*
Som ni vet var vi ju upp till tre igår, så jag märker nu att jag är trött. Jag behöver min sömn.. NU! Haha, men innan jag somnar ska jag läsa, "14 år till salu" ganska bra, men äcklig ibland.
Aja, vi hörs! Kram.

Tessan

Jo, precis som Ronja sa, vi var i stan idag. Först åkte vi till Gamla stan från Stockholm C, så gick vi till Västerlånggatan (Monopol) Hehe, och köpte glass på B&J.
När vi var klara började vi gå mot Stan, där köpte jag ett linne på Weekday, örhängen på H&M och hårnålar på H&M.
Ni får bilder snart. :)

Update, 22:15



Linne, Weekday 100 kr
Örhängen, H&M 29 kr
Hårnålar, H&M 19 kr


Ronja

SVAR PÅ TAL:
Anonym x2 : diss

Asså, du är pantad som tror att vi är pantade som tror att vi inte vet att det var du som bor på klarabergleden (som btw kommenterade ngt annat förut, om du inte gillar våran blogg så sluta läs, men vi vet att du älskar den. PUSS)  eller ngt ^o) , kommenterade "diss" två ggr, med samma IP också? Haha, fail...!


Ronja

Just to keep the blog alive.
Hejsan bloggen! Idag vaknade jag och Tessan kvart i nio, slappade i sängen och sen gick vi ner och åt frukost. Gick upp och slappade (a) hahahaha, böev bara tvungen att säga det. Men sen började Tessan tjata om att jag skulle följa med till stan -.- Haha, hon lyckades övertala mig. Vi åkte till Gamla stan och gick till "ben & jerrys glasskiosk" Den var mysig! vi gick vidare på vägen och kom till "nya" stan eller vad man ska säga, vi gick till H&M, Weekday, JC och Accent. Jag handlade ett linne på Weekday för 100 :- Och 4-pack örhängen på H&M! Bilder kommer..typ imorgon :P orkar inte..aja, väl hemma i kallhäll så gick jag och Tessan hem till mig. Men jag var skit trött så jag orkade inte göra ngt men typiskt Tessan så ska det busas och hit & dit. Men hon gick hem sen för att äta - då somna jag! Som Haha, sov tills det var middag! NU ÄR JAG PIGG :D Haha, resten av kvällen ska jag nog spendera framför datorn (a)
/ R


På ålandskryssning i sommras (a)
Saga, Josefine jag (vill vara brun nu!) & Julia

Tessan

Shoo!
Hehe. Vi vaknade för typ en halvtimma sen, av att hennes hund typ la sig i hennes säng.. x'D
Hööhhh... Men har ni märk en sak eller?
Vi har en ny header! Haha, fiin va?:D
Den förra:



Den nya:


Dags för dagens hiss/diss!


Ronja

Haha, inlägget under (ni som läste det innan jag raderade lite av det) VAR  INTE SANT!
Men i alla fall, vi vaknade för typ en halvtimme sen. Och ja...vi har inte gjort så mkt , bara legat och slappat. Men i alla fall! igår natt typ runt 2-3 så var Tessan a pain in the as! Seriöööst, jag fick inte sova och jag var skiiit trött. Hon drog undan mitt täcke och skrattde och bah: Men kan vi inte bara skratte EN gång till? Jag bah: Men neeej! Och så tog hon kort med min mobil med lampan på och lyste rakt på mina ögon (mina ögon var stängda) Det såg ut som om man såg "ljuset" som man brukar se på film, när man dör :P Haha, aja, men jag fick sova till slutt -.- Idag ska jag ligga hemma och slappa eller hitta på ngt (a)
 / R



Tess & Ronjs

Hejhejhej. Vi ligger i sängen och halvsover, hah. Och Ronja kittlar på mitt lår/rumpa? hahahhaha.. vad de kittlas!
Aja, vi ska sova nu, tjatar Ronja! Haha, men jag är också trött.
'godnatt!

Google bild

Ronja

Haha, bjuder på lite bilder där jag och Tessan har självutlösare, hahahah! BÄSTA! (
Tessan har lagt in så fortsätt att scrolla ner ;)





Love ya sis <3



Haha, asså det var så jäkla kul!








skööönaste!


 


Tessan

BILDER!!!!





HAHA, JAG DÖR!

Tummen upp ska det va!

Alltid du & jag syrran!

Haha, ignorera ansiktet!

Tahaha!

*Dansar*

Haha, snygg böjning?!

Tjabba tjena hallå!

Tessan

HAHA, JAG OCH RONJA FLUMMAR!
Vi har typ hoppat runt runt och tagit kort med självutlösare! HAHA, SÅ JÄVLA KUL!
Men ni ska få lite bjudbilder! Haha.. I love all pictures!:D

Ps: De kommer snart!

Ronja

Hejsan bloggen.
Statistiken går uppochner ... men fortsätt att läsa ni som läser ;) <3 Skolan idag var bra, redovisade spanskan, bien! haha, efter skolan tog jag bussen till stallet och skötte Eden-peden :P <3 sen  red jag Sandor, vi hade cavaletti (ni som inte vet vad det är...kommentera eller ngt, orkar inte beskriva) det gick bra, men jag tror att jag ska avboka hoppningen nästa gång...Aja, pappa kom och hämtade mig så när jag kom hem gick mamma och pappa ut och åt med bekanta, medans jag och Tessan låg och tjockade oss med marabou och ostbågar i mamma och pappas tempur-säng, så jäkla skööna! Vi kollade på "red eye" Haha, den var bra ;) gick på femman (a) kollade ni på den? vad tyckte ni? Nu ligger jag och Tessan i varsinna sängar i mitt rum, datanördar lite...hon tog med sig sin data :P Hahahahahhahahahaha, ja...vad kan man säga? datanördar! Tessan tog bilder med sin kamera så de kommer förmodligen imorgon eller så, för jag har inte så många bilder att erbjuda :P Vi ska göra en ny design nu!
/ R
p.s Tessan ska sova över ;)

Tessan

Hej! Kom hem för en stund sen. Har varit men Natta, Linn, Mika & Linnea. Vi var hemma hos Natta, första gången för mig och Mika tror jag :p Men när vi kom dit då gick jag, Natta & Mika ut med Amos och Ludde, skitsöta!
Sen åt vi mellis, och typ gick till bussen. Allt tog mkt lägre an vad de låter som! x'D Men när vi kom till busshållplatsen så väntade vi, sen kom den. Juppski, så gick jag av på stationen efter, för de skulle till kören. Aja, så har jag haft de idag!
Ikväll så ska jag troligen sova hos Ronja, kul!
Aja, sitter och chattar med Mikis nu, ska fixa header till henne också :)
Haha, men hejdå! <3

Tessan

Tjabba! Sitter i skolan och jobbar matte. Men det går inte. Några på andra sidan väggen sitter och bankar, så.. ja, ni fattar. IRRITERANDE!
Haha. Aja, jobbar med medelvärdet och median. Skitsamma. Hejdå!:D

Tessan

Tjabba! Sitter och skriver på min revolution, eller är klar så jag jobbar matte. Hmm ... Konstigt att inte Ronjiis har bloggat, hon sa att hon skulle när hon kom hem, men jaja, skitsamma ... ni klarar väl er med mig? Hah.
Men ja.
Chattar med Malin samtidigt, haha gud vad mkt jag gör.
Och Linnea som nyss loggade in.
Aja, dags för mig att fortsätta! Vi hörs kanske senare, we'll see! :)
Kram!

Har lagt in förut, men jag älskar den på ngt sätt!:D

Tessan

Hej på er! Idag har jag varit i skolan, gjorde en sak klar i engelskan och försökte redovisa Spanskan, men hann inte :/ Jaja, annars är allt bra med mig. Kollar just nu på Famliy Guy. Juppski.
Men nu ska jag fixa en header till Johanna och sen måste jag plugga.

Hahah, jag just nu.

Ronja

Tjollahopp, sitter i skolan och jobbar - har jobbat klart med det jag skulle göra denna timme. Snart är det lunch. Spagetti och köttfärssås (: Har jobbat med franska revolutionen. Så, jaa...vi ses när jag kommer hem från stallet
/ R


Tessan

Tjobabbelola! Hoppas alla har sovit gott. Det har jag, men vaknade en gång på natten. :p
DET VAR GREY'S ANATOMY IGÅR!!!!!! Älskar verkligen det programmet, så fantastiskt bra. Men de två ansnitten som var igår va de två sista från förra säsongen, typ för att man skulle komma ihåg, då det börjar på riktigt nästa onsdag.
Aja, idag måste jag typ redovisa spanskan? -.- Vill verkligen inte för den persosnen jag måste. Vill redovisa på måndag nästa vecka, men då ligger jag efetr med spanskan två veckor. BU! Aja, ska dra nu :p

Källa: Google

Tessan

Hejhej och hej.
Idag var jag mer Ronja, Linnea och Sarina, somsagt.
Hade kul. Jag flummade exakt hela tiden. Japp.
Igår var vi på första konfirmations mötet, de gick väl bra. Prästen var en tjej som hette Telva, rimmar på elva som hon sa.
Haha.
Vi körde namnlekar och allt, det kändes lite som ett dagis. Sen vart jag och Ronja slumpat tillsammans och skulle intervjua varann, typ : Dehär är hon, blablabla. Hennes favoritfärg är si och så.
Men i alla fall, så skulle jag säga om Ronja.
Jag ba: Dehär är Ronja, och hon kallas för Ronja.
Haha, typ alla börja skratta och ja. De kanske inte låter så kul men de var det.
Sen skulle man typ ställa sig upp och säga:
Hej jag heter Therese.
Alla andra ba: HEJ THERESE!
Haha, som becca sa.. De kändes fan som man var på anonym alkolist (AA-möte) Haha, fett kul.
Men ja, så vart de som dagis igen, "fika pause"! Haha..
Men de var fett kul.
Jupp. Men jag är verkligen ledsen för att jag inte har uppdaterat, men så är det bara. INSE! Hah, jag skämta chilla! Skoja, men ajg typ pratar med mej själv? Hahaha. Aja, i have to studdy now. Bye! :)

Ronja

Min nya nalle<3

Ronja

 

Ronja

SHITTTT!
Nog med att vi inte har bloggat så har vi tappat allllaa våra besökare, förutom 7 st! MAMMA! Vi måste bli bättre på detta :P Hahahaha, jag lovar att jag ska uppdatera mkt idag ;) Men imorgon SKA jag till stallet, jag har inte varit där sen i söndags *suck*
/ R


Bild från grönan i lördags :P

Tess & Ronjs

Hejsansvejsan :P
Nu är vi hemma hos mig ( Ronja ) Vi har varit med Linnea och Sarina och sry för att jag inte har uppdaterat ;) Hahahahaha, men ja...sånt är livet. Skulle till stallet idag men jag hade så ont i huvudet och trött efter skolan så det får bli imorgon :P Maha, men ja...det viktigaste som har hänt under tiden jag har varit borta från bloggen är att jag har fått en ny mobile ( T700 ) den äääger. Har inte mkt mer att säga
/ R


Tessan

Haha, satt och chattade med Albin för ett tag sen:

(20:01) T - Saknar gamla tider:  vet inte du när jag fyller år? ;p
(20:02) Albin: nej troru de lr?
(20:02) T - Saknar gamla tider: jag vet när du fyller..
(20:02) Albin: ja vet knappt va mina familjemedlemmar fyller --.--
(20:02) T - Saknar gamla tider: jag grattade dej när du fyllde, vet typ när hela 8A fyller år ;P
(20:03) T - Saknar gamla tider: du fyller väl typ år i mars, den 27?
(20:03) Albin: aboooooow
(20:04) T - Saknar gamla tider: albin, det är nog dags att köpa nytt minneskort, hur stort har du nu?
(20:04) T - Saknar gamla tider: hahaha
(20:04) Albin: ja har o,ooooo1 mb
(20:04) T - Saknar gamla tider: HAHAHAHAH

Gick typ inte att printscreena :o
Aja :p

Tessan

Tjoho bloggen.
Har vart ute och joggat med pappa och Marcus idag, vid Ängsjö. Tog 2,5 km banan.
Japp. Men när vi kom hem så åkte jag och Marcus på hans sk8board (skateboard), skitkul ju! Haha, brukade ibland åka det med Linnea, Stevie & Ella i femman/sexan. Kul var de.
Men, ja. Och efter så chillade jag och gjorde en design/header till min kusin Elin.
Najch. Men nu ska jag plugga lite spanska, sen ska jag fråga Marcus om vi kan skejta igen.
Puss & Kram
- Tessan


Tessan

Beställde lite saker från H&M idag, de vart:

Nattlinne, 129 kr.
Väska, 200 kr.

Najs?
Sen köpte jag ett par Lacoste skor på stadium i stan idag. Skulle kostat 600:- men kostade 200:-



Fina va? :D

Haha, vart iallafall nöjd med det. Har inte mer att säga så det blir väl ett hejdå. Vi får se om jag uppdaterar mer ikväll/natt.

Vad tycker ni om sakerna ?


Tessan

Vaknade nyss, satt och kollsde lite på olika bloggar :) Najs.
Vill komma in på msn, men msn danpar och har gjort de sen igår. Wääääh.
Juppski. Men idag skulle jag och tjejerna dra in till stan tror jag. Vet inte 100% men i hope so.
Smsar med Becca och frågade henne :p
Aja, HAHA. Nu ska jag spela FarmVille, najs va'?
I think so.
Men jag väntar på att Rebecca ska svara mig! :p Om vi inte åkter till stan idag kommer jag DÖ av tråkighet. Hehe, frågade Mika, Becca fatta inte vad jag mena typ? xD Haha. Men nu känner jag på lukten att mamma bakar där nere! Mmmmm... dounuts.. Haha, skoja inte dounuts, men typ.. Muffins. Hehe, aja hör av mig sen om jag får nått svar (pallar inte vänta) Hihi.
Bye!

Update; 12:31
Haha, "skoja" bara. Vi skulle till stan nästa helg. Men ska dit med mamma och lillebror idag. Tänker nog köpa ny väska och skor. Så det så.
Aja, vi ses väl senare


Tessan

Nattligt inlägg
Ska sova snart, sitter och kollar på VMA :) Fett bra!
Aja, good night, sleep tight.


Tessan


Att blogga
Att blogga har blivit kul för mig igen, jag hade en blogg tidigare som jag bloggade med i ett helt år. Tappade greppet om den tillslut. Ronja frågade om vi inte kunde göra en tillsammans, och visst kunde vi det. Det är de som är så bra, uppdateringen blir aldrig dålig, någon av oss bloggar oftast varje dag.

Facebook
Jag hissar facebook för att det är kul och har roliga quiz. Man får lite kontakt med vänner man tappat. Och ett stort + med Facebook är FarmVille.

Ronja
 Du är min bästa vän, du finns alltid där för mig. Jag vet det. Med dig blir liver ännu roligare!


Sjuk
Att vara sjuk suger, sitta hemma och bara ligga. Jag var sjuk i tisdags-onsdags och satt bara hemma. Jag jobbade lite grann men de va de. När man är sjuk missar man så mkt, jag missade kursen. Too bad.

Har inga fler dissar, så de är väl bra. Haha.
Snart är de VMA på MTV, ska kolla såklart. De börjar 00:00 så får väl sätta på TV nu :p
Aja, har inte mkt mer å säga. Hugs!


Tessan

Hej hej, chattar med Robin och smsar med Ronja, inget annat speciellt. Jahopp, vad ska man hitta på imorgon då? Jag har ingen aning iallafall :p Tror de va Stevie som busringde, för både jag, Robin och Matte tror de.. så vi får väl tro på de xd Jupp, men jag venne vad jag ska göra.. ? Haha, ska nog gå ner och fixa lite redbull genom soda streamern :p haha
Aja, lyssar lite musik också. Men ska dra, bye!:)
Haha, gjorde den nyss :p


Ronja

 

HIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSS!

Ronja

Jag typ aaaaaaaaavgudar er besökare! Seriöst, ni äger.
/ Ronja


EMMÖH SNÖÖÖGGGG!

Ronja

GRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNAN med emmy dom btw är här från kalmar (a) imorgon! BÄSTA ASSÅ! ;O


/ Ronjjjaaaa

Tessan

Tänkte slänga in ett inlägg! Jao, haha.. glömde säga en sak, blev busringd idag, precis när bgn skutade, som tur var. De ringde, jag svara:
- Hallå?
- Hej Therese sa en Darth Vader liknande röst.
- Vem är du?
- Hahaha
- Okej? Vem är du?
- Kais (min förra lärare)
- Eh, naej, tror inte de va?
- Jo, jag vill knulla dig.
- Hhaah, eller hur. Jag vet att ni driver och att de inte är Kais.
- De är de visst.
- Nej.
- Är du fortfarande lika kort som en pungkula?
- Eh, okej. Ja jag är fortfarande kort.

Och så fortsatte de -.-' Haha, antar att de va Stevie. Men han sa nej, men tror inte att han "vågar" erkänna. xD
Haha, aja ska väl fortsätta smaska i mig min choklad nu.
Kramisar!

Dagens fråga:
Är det kul att busringa/bli busringd?

Tessan

TJOHOOO!! INLÄGG NUMMER 100 coolt va?
Det tycker iaf jag, haha. Nej men lite, på bara en halv månad. Juppski, så äre. Aja.
Idag har jag jobbat kurs, och engelska. Lämnade in och gjorde de sista kursfrågorna.
Sarinis och Linneis var sjuka idag, de kan gå och baja på sig! (Ja, ronja. Jag säger bajs ibland, men jag är inte i kiss&bajs-åldern -.-)
Jaja, men nu så ska jag lägga in en bild, för att "fira" lite :)
Hugs and Kisses!


Ronja Maria Andersson ♥ Therese Linnea Andersson
- Jag kommer alltid att älska dig, oavsett vad som händer! Syster.

Tessan

WOHOO! *Party*
26 30! (Rekord) på besökare, och den nittionionde inlägget. Imorgon får ni besöka mycket, vi ska fira *kör* vårat hundrade inlägg! Haha.. ville bara säga de.
Kramar. Och juste, om ni vill att vi ska skriva mer, kommentera då! Inte så kul att skriva utan kommentarer! :o
And i'm really sorry for bad update today! :(

Tessan

Tjabba, alla 19!
Okej, ni kanske inte kollar just nu, men ändå.
Jag tror/hoppas att ag kommer till skolan imorgon, så det är väl dags att göra sig i ordning för sängen. Ska läsa!;D ''Tjej 15, kul men knäpp'' heter den.
Aja, skulle bara säga de.
Kramar på er som besökte idag, och fortsätt med det!:D


Tessan

Hej, har faktist pluggat. Engelska, gjorde klart alla tre dialogerna och tränade glosor. Najsigt.
Haha, vill absolut inte leka kissie/dessie och alla med det är kul att göra saker i paint, typ mini serier, och så.
Brukar annars alltid andvända mig av Phoposhon Cs3, som jag har haft över ett år nu. Känns konstigt med pait då.
Hehe.
Aja, ska skriva ut matten nu, ciao!

Tessan

Hej, sa jag att jag var sjuk igår? Inte? Aja, var iallafall det, och är det idag också. Igår kändes det som om huvudet skulle explodera, och nacken värkte. Idag har jag ont i halsen, skitont i nacken och känner faktist nu att mit huvud gör ont. Nej, urk. Sjuk suger!

(Gjorde den nyss, i have sooo boring.) Haha, på bilderna!
Dagens fråga, är det kul att vara sjuk, tycker du?
Själv så  DISSAR jag!

Ronja

Livet är för viktigt för att tas på allvar.
Ibland får jag bara skuldkänslor sådär *poff* Men efter tag går det över...men när den väl är där så känns allt så himla bajs. Men jag har personer som får mitt leende på läpparna att börja skina. Vissa personer får mitt leende på läpparna att dö. Allt är riktigt bajs för någon under hela livet, men det finns alltid ngn man kan räkna med. Det är ingen som är värdelös. Du som läser det här måste komma ihåg att du inte är värdelös.

Tankebomb / R

Ronja


Mobba inte... :P

Tessan

Tjenare. Hoppas jag kommer till skolan imorgon, så boring att sitta här hemma.
Men nu måste jag plugga..

Vad tycker ni om att plugga?

Tessan

Hej, sitter och chattar med FS - Falsksanning, älskar hennes blogg den är helt underbar. Så häftigt att får chatta med henne också :)
Aja, var bara de.

Update; 19:12
Nu vet jag hur man uttalas Dessies namn x'D

Ronja

 

Hissar eller dissar ni Alexandra "kissie", dessie, paow och amir?
SJÄLV DISSAR JAG!

Ronja

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, JA. JAG HAR BÖRJAT BLOGGA IGEN (a)
Haha, min dag har varit bra. Orkar inte berätta så jag lägger in ett videoinlägg sen ;)
/ R

Tessan

Statestiken sjunker.. BAJS!

Tessan

Såg nyss på Linneas blogg, hehe. Glömde att vi tittade på film i skolan igår,
Marie Antoinette:

Filmen var väl helt okej, men vissa delar väldigt upprepande, och tråkiga. MEN, den skulle nog varit bättre om man hade suttit hemma, precis som Linnea sa, är stolarna håda på något sätt, och det är inte alls skönt att sitta där vi satt.. i två timmar.

Juste, haha.. Sarina och Linnea trodde att prins Carl Philip var med i flimen, det tror jag inte, haha.
Kollade nyss på nätet, och såg det här:

Är de inte lika?!
Från vänster: Orlando Bloom, Carl Philip Bernadotte (prinsen)
''Lika som bär''

Källa på bilder: Google


Tessan

Hej bloggen, ursäkta för dålig uppdatering igår, men jag var ju faktist i skolan och efter skolan joggade jag och Ronja till villastan.
Vi har besämt att:

Bra va? Tihi. Men i allafall, måste jobba lite för att inte halka efter, ska ju redovisa spanskan och engelskan i veckan. Hoppas det går bra! :o
Aja, men annas är väl allt okej.
Juppski, juste! Jag träffade Malin i villastan igår! Det var fett länge sen vi träffades! Så funny, en gång i tiden (femman,sexan) var vi bästa vänner, men i sjuan började vi i olika skolor och tappade då kontakten. Vi är självklar vänner, men kanske inte allra bästa, men jag älskar henne ändå. Aja, måste skriva dialogerna i engelskan nu.
Kanske slutar på den här bloggen och startar en egen på: http://ttesii.blogg.se/
Men bara kanske.
Kram

Dagens fråga:
Vad tycker ni om att Ronja har sluat på bloggen?
Själv tycker jag att det är pisstråkigt :( (som hon redan vet)


RONJA RONJA RONJA RONJA

JAG LÄMNAR BLOGGEN, SES!

Tessan

Ursäkta för dålig uppdatering idag, men har faktist ett annat liv.. sen har jag pluggat :)
Juppski. Haha. Det har blivit mitt nya ord.

Men iallafall. Vill någon ha en header, gör frivilligt en. Helt kostnadsfritt. Lägg bara upp dina bilder på din blogg, och så skriver du färg.
Men först måste du självklart kommentera att du vill ha en, så kollar jag upp din blogg och ja, fixar det.
Exempel:
''Hej, TessochRonjs, jag vill ha en header.
''BILD1'' ''BILD2'' ''BILD3''
Färg, hmm.. brunt eller gult.''

Ah, så äre.

Haha, juste. Igår drev jag med becca, ni vet att man kan smsa från sin mobil, så kommer det till någon annans att det står att det är från någon annan.
Typ:

Tess
Hej, ska vi göra nåt idag?

Men jag ändrar det där uppe så det kanske står

Nalle Puh
Hej, ska vi göra nåt idag?

Ni kanske fattar men iaf, beccas mamma snackade om att köpa en iPhone, och becca fick damp. Så jag skrev:
Mamma
Hej Becca, jag åkte till expert idag och köpte en iPhone, men jag förstår ingenting. Kan du hjälpa mig?!

Hon går självkalrt på det, dagen efter ringer hon upp sin mamma som inte fattar någonting, hon är med Mika och Linnea som börjar asgarva, hon fattar.
Hennes mamma blir skitsur, och ja.. så var de.
Haha, jag dog av garv asså!


Linnea Jag och Becca för ett tag sen, ingen aning när..
Wow, långt inlägg xd

Tessan

Hej bloggen.
Var med Linnea Mika och Becca för en stund sen, eller kom hem för en stund sen. Vi typ var hemma hos Linnea och chillade, sen gick vi ut och snackade. Najs bajs.
Juppski, that's my day.
Ska snart plugga spanska och engelska, så det så.
Men nu ska jag dra, kram.

Ronja

Ingen frågar lilla mig..

Tessan

Som ni ser har Ronjs bytt header, do u like it? ;)
Hiss or Diss?
Men iaf, idag ska jag väl vara med Mika Becca och Linnea igen.. Vet inte vad vi ska göra? Igår satt jag iaf och smsade med de tills två :)
Då gick jag och la mig, men ändå vaknar jag vid nio?! Får damp, för jag vill sova länge! :o
Aja, var bara det. Kram

Tessan

Hejhej. Sitter och chattar med Robin och Isobell. Gjort en header till Mika :)
Hoppas ni har haft en trevlig kväll, eller nått x'D
Kram

Tessan

Tjabba tjena.
Har varit med Linnea Mika och Becca idag, vi .. hade kul! Vi gjorde väl allt möjligt.. Bakade en ''Polly Chokladkaka''
Typ som kladdkaka med polly i.
Juppski.
Det är jätte mörkt ute, men ändå funderar jag på om jag ska vara med de igen..? Hm.. Men då MÅSTE de komma och möta mig, typ utanför min dörr? xd Haha, nej men.
Har iaf smsat Becca och Mika, ingen svarar, dax att testa Linnea.
Aja, kanske hör av mig senare ikväll.

Ronja, du är en syster för mig!<3 Jag älskar dig, Ronja Andersson. Du och Jag.
Andersson <3 Andersson.

Ronja

Här här jag och min kusin just nu, mobba inte...det är kväll och vi har kollat på film!


Ronja

 
Hissar eller dissar ni den läskiga filmen "the grudge" ? själv hissar jag den, så jävla bra gjord.

Ronja

Haha, sorry för dålig uppdatering ;)
Men när var senast jag skrev? i Torsdags! Gosh...i'm sorry men Tessan har ju i alla fall uppdaterat flitigt (: Men Torsdags skrev jag ju vad jag gjorde men igår så var det ju skola och efter skolan gcik jag och Tessan med Ellen som hade varit på besök i våran skola till kallhälls centrum och köpte cola och mötte hennes mamma och satt och pratade, efter typ två timmar så tog jag bussen till stallet och Tessan åkte hem. Var i stallet och red Sandor, det gick bra allt förutom galoppen. Menmen, på kvällen fick vi besök av Nicole med familj...vi kollade på 1408. När de gick hem så gick jag och la mig. Har inte orkat göra så mycket. Lata dagar helt enkelt (a) Idag vaknade jag klockan åtta dåra och tog bussen till stallet där jag stod i gott i gott vi fick ganska mycket sålt. Sen kom kusin Julia till stallet vi var där till klockan  tolv då vi åkte vidare till Barmur där jag red och hon gick breve, sen red jag lite på banan också. Jaja...lägger väl in lite bilder. Juste, Julias pappa och bror kommer runt nio och Julia kanske ska sova över, vi sitter i alla fall och kollar på film nu "En shopaholics bekännelser"
/R


Du är som en syster för mig Therese <3


Det är alltid kul med dig Therese


Bjuder på denna också :P jag älsar mitt balsam x'd


Tessan

Tjabba! Ska dra till Linnea nu, och vara med henne Mika och Becca. Vet inte vad vi ska hitta på.. men jag hör iaf av mig ikväll, och vi får väl hoppas på ett eller flera inlägg från Ronja! :D

Fargo, en hund vi brukar gå ut med, men mest pappa.
(Jättesöt!) Också min kompis hund :p


Tessan

Nej, varför säger ni inget? Jag har ju inte laddat upp en enda bild på ett tag nu, ska lägga in en massa.. eller några :)
















Nä, nu pallar jag inte lägga upp mer. Men jag hoppas att ni blev nöjda! :D
Kram!

Tessan

Tjoho, igen.. Har tråkigt.. någon som har ett tips vad man kan göra en tidig lördagmorgon?
Inte jag iallafall. Ronja är i stallet om ni undrar, det är därför hon inte har skrivit.. :p
Jao, sitter och smsar med henne.
Mhm.
Planer för idag då:
Inga

Tessan

Tjabba, vaknade vid nio, kunde inte somna om.. så jag kommer väl vara trött idag. Juste, vi ska INTE till Grönan idag :@ Lillebror har tappat sitt busskort!!!!! :@
Det var ju dessutom ett Terminskort Plus, så någon lycklig unge hittade väl och snodde det. Så jävla löjligt av den som tog det, eller vad det du? Satt du på 560 mot Upplands Väsby? Vid 15:00 tiden? FY FAN! SÅ JÄVLA TÖNTINGT ATT SNO ETT OSKYLDIGT BARNS BUSSKORT, din jävla fattiglapp. Du har förstört min dag.

Tessan

Vaknade för en liten stund sen av att jag låg och sov med datan framför mig, så jag vaknade nyss (04:15) och jaa, började blogga. Men nu ska jag sova, så det så. Kram på er!

Tessan

Tjingeling, kom nyss hem från Ronja, efter att ha kollar på film med henne och Nicole. Vi kollade på 1408, som jag redan har sett 3 ggr? Haha.. men men, vi får se om det blir Grönan imorgon? Om inte så blir jag sur.
Juppski. Men iaf, just nu sitter jag och chattar med Robin från gamla klassen, saknar er ni som läser, vill att ni ska veta det också. Kommer aldrig i livet glömma hur underbart det vad med er, Nalle Puh - 6A. Underbart! <3
Jaja, nog om det. Ska väl Facebooka nu igen, see ya!


Källa: Google

Tessan

Hej.. Väntar på Ronja, din bajsunge.. du svarar inte på mitt SMS :)<3
Taha.. vi ska jogga sen, om det inbe blir för mörkt ;)
Men men, hon skulle ju varit hemma vid sju, undrar vart hon har tagit vägen? ;o
Kram


Tessan

Äh, men kom igen nu, jag har updaterat hela dagen typ, och kollar inte ens in bloggen! fy på er!
Sitter ju faktist och lägger ner tid, så kom igen! Snälla.
Ju mer ni besöker, kanske fler videoblogg inlägg kommer. Känn på den!

Tessan

Skriver ett litet inlägg nu.
Tänkte att jag skulle ladda upp en bild på becca nu.. och här har vi henne!

Becca

Jaja, ska lägga in en header till henne nu, som jag gjorde igår eller i förrigår, minns inte :)
Aja, Ronja kommer hem om en liten stund, då ska vi jogga :D

Japp, så är de. Men vad tycker ni om headern jag gjorde till henne?

Tessan

Hej, kom nyss hem. Efter skolan var jag i centrum med Ronja och Ellen, efter en stund kom Micca och Anna. Vi hade kul och snackade i två timmar.. haha, vad vi garva!
Fett kul iaf.

Men i skolan så gjorde jag klart en halv dialog, men ska jobba i helgen. Att snacka och helgen, jag ska ju typ till Grönan imorgon! :D Naaaajs! Har inte varit där på hela året :o
Men men, slutsnackat om det. Tänkte gå in på Facebook nu.


Källa: Google

Tessan

Tjabba!
Sitter i skolan och jobbar Engelska, ska skriva nån dialog sak.. Juppski, men jaja. Idag så ska jag..? Vara med Rebecca och Sarina har jag själv bestämt. Vi får se om det blir av? Haha.
Åkte och hälskade på min kusin igår på sjukhuset, jag och mamma gav henne en bok som hon kan skriva i, på sjukhuset. (Hon har opererat sig) :)<3
Aja, ska jobba nu kram på er.


Tessan

Hej bloggen!
Tänkte ladda upp lite bilder från ronjs fest, kanske inte kommer så många, för jag ska gå och möta ronjs och sarina för vi sk ajg åka bussen till stationen.

Jag Mika Ronja Linnea



Mika


Ronja



Sarina

Gick inte att ladda upp en bild på becca, men måste gå nu.
Kram


Tessan

Dagens fråga:
Vilken community är du mest online på?
Bilddagboken Facebook Playahead  ?

 

(Klicka på bilderna)

Tessan

27 words

Speedtest
Tjena, gjorde nyss ett sånt där speed test, gick väl sådär.. :p inte världens snabbaste, men rätt så okej. Skriver faktist lite segt efter sommaren, satt inte  så mkt vid datan då! :p


Ronja Linnea Becca


Sarina Ronja Linnea Becca Jag

Pallar inte lägga upp mer, ska lägga mig snart :p



Tessan

Kom nyss hem, efter en funny day! Hade skolfoto idag, och det gick really good! för mig.
Taha, lite blandat language men who cares?
Jaja, har inte så mycket mer å säga.. ska ladda upp lite bilder snart!:D

Ronja

Ska ut och jogga nu, see ya later...aligator ;)

Ronja

vill du ha fina blanka och långa naglar?

Använd en nagelfil med 4 olika steg på en och samma fil.
1. Ta den grova och fila nageltopparna jämna.
2. Fila med den fina filen för att fin-fila nageltopparna.
3. Ta bort rester av nagellack och sånt.
4. På andra sidan nagelfilen ska det finnas två filar till. Den ena känns lite hårdare - den ska man dra med över nagelns yta och nageltopparna
5. Till sist så tar man den andra och sista filen och polera nagelytan och nageltopparna (: voíla!
6. Ta lite "genomskilningt" nagellack för att göra naglarna starkare.
7. Ät mycket banan ;) det gör så att naglarna och håret växer och mår bättre.

Jag köpte min fil för 19.5 kr på H&M samma sak med nagelförstärkningen. Men den vara med i ett "franskt manikyr set" (:

Här kommer lite bilder på vad som är vad. Dålig lvalité...men vem pallar?







Haha, oj...skrev texten på motsatta bilder...så texterna ska byta bild..men jag pallar inte.


JÄÄTTTE DÅLIGA BILDER MENMEN...nagelfilen har alltså två sidor och två olika filer på en sida.

Ronja


Vad tycker ni med den där stora mysiga halsduken, hiss eller diss?

Ronja

Tired.
Jag orkar inte göra ngt just nu. Ska ut och jogga sen. Eftersom det aldrig blev av igår. Orkar inte prata om igår...eller idag -.- men jag kom hem efter en rolig dag i skolan runt klockan fyra. Så jag hara bara slappat, suttit vid datan och lekt med Lattja <3 Lägger in lite hiss eller diss och sånt nu. För att jag orkar inte skriva.
Juste, det var ju skolfoto idag...det gick bajs.
/R

Detta har blivit mina nya "vill aldrig ta av" grej.

Dålig webb-bild.

Tessan

Sitter och kollar på The Bachelorette just nu. Stackars Jason som blev dumpad vid altaret!

Jag tycker att snygga Jason borde vunnit!
Men det blev fula Jessie. Buhuuu

Ronja

PISSED OF.


Tessan


Tessan

Sha bloggen
Väntar på Ronja, eller.. vi ska inte jogga nu, lite väl sent.
Hon skulle komma till mig klockan 18 men kom aldrig. Ringde henne bid sju, då var hon fortfarande i stallet.
Kul.. då fick man inget att göra. Hade sett fram emot de, skulle vart så skönt. Men nej.

Tessan

Haha, fjorisbloggarna tjatar ju om dendär jävla mjukisdressen så nu är frågan:
Vad tycker ni


Tessan

Hej, sitter i vardagsrummet och käkar ''middag''. (Mackor)
Väntar på att ronja ska komma förbi, för att vi ska jogga igenom hela villastan, dig och hem.
Ska faktist passa på att ta med kameran! Tihi.
Skolan har gått bla idag, jobba mest kurs, och lite svenska.. och hjälpte Ronja lite med matten :)
Jaja, har inte mycket mer att säga.
Jo, bara FÖRLÅT för att jag har haft dålig uppdatering, men så är det, det är därför man är två, visst?
Men men, nu ska jag äta upp ''middagen'' och byta kläder, för det är inte så mysigt att jogga i jeans? Visst.
Puss

Ronja

Kom igen nu!
Vi har gått från 0 besökare till runt 20-25 och nu 5-10! Kom igen nu! Ber er (: De som besöker och kommentarar sin blogg får en länkining ;D


Ronja

Hejhej, (igen!) Förut så sa vi ju att vi skulle ha en frågestund (innan den kom!) På det inlägget fick vi frågor av Sanna som jag tänkte svara på från mig. Bara så du får svar för att du var så snäll och kommenterade (a) 

Ronja
Vad är erat favorit djur?
Mitt är: Häst, hund & Kanin, Tessans vet jag inte (a)
Vem är bäst i skolan? Therese eller Ronja? Jag jobbar så bra jag kan i skolan, med musik i örona. Tess säger själv att hon jobbar bäst hemma.
Knarkar ni? haha: ALLLLLDRRIIIIIIG, gud nej. Skulle inte ens kunna tänka tanken. (pratar för oss båda) 
Vad är eran favoritfärg? Min är Lila och sen kommer blå (a) Hela mitt rum är lila.

(Vi gjorde det aldrig tillsammans, Ronja gjorde utan mig)
Update:
Therese
Vad är erat favorit djur? Mitt är hund och katt.
Vem är bäst i skolan? Therese eller Ronja? Vet inte..
Knarkar ni, haha? Nej.
Vad är eran favoritfärg? Blå och grönt. Rosa också..



Tack för frågorna Sanna 


Ronja


Ronja

Nu orkar jag inte lägga in alla bilder på pressenterna! Så jag skriiiiver vad jag fick, okej!?

- En bok "Liv och Lovisa"
- Torrschampo (för hästar) Man tar bort fläckar på vita hästar
- En borste (häst)
- En bok om vänner.
- Ett fint lång halsband
- Pressentkort på "weekday"
- Ett fint långt linne
- En webbkamera (av min brossa!)
- En ipod
- Ett fint svart linne (kan sätta in bild)
- 2000 kr (en del till ridstövlar)

Sen har har jag köpt:
- Två linnen (bilder kommer)
- Sminkborttagnings medel
- Nagelfil

Bilden på linnet jag fick:

 



Köpte: (men linnet jag köpte högst upp var typ ljusblått och det nedersta var brunt)


det andra:


/ R


Ronja

Orkar inte...
Haha, jag har inte orkat skriva Sorry. Men idag har vi haft idrottsdag halva dagen och jag är helllt slut! Speciellt i mina ben. Det gick INTE bra ska jag säga...nör vi skulle hoppa höjdhopp så hoppade jag rakt in i den där pinnen -.- Och så när vi hade springteknik så höll jag på att vrick vristen rejält! :'( Det var hemskt...men annars gick allt bra. Oj, juste jag har har slutat med "dagens låt" som ni kanske har märkt. Jag har inte orkat hitta ngn bra x'd haha, men nu lyssnar jag på "shine on" med James blunt. Ganska bra. Vänta...kommer strax!
Tillbaka. Men i alla fall. Skolan har gått bra och imorgon ska jag äntligen till stallet <3 Jag kunde inte i måndags. Jag hade för ont i halsen och kroppen "/ Men mår bra nu. Jag orkar seriöst inte med skolan längre. Den gör mig deppig. Menmen...livet är som det är. Bjuder på en dålig webbkamera bild.
/ R♥


och btw saknar dig Filip


Ronja

I'm sorry for bad update :S Haha
Men idag har det varit skola och jag har lärt mig en massa :P Skulle åka till stallet efter skolan men jag hade så ont i halsen :@ Så jag åkte till Jakan en snabbis för att jag behövde linnen, men så jag köpte två linnen, sminkborttagnings medel och en nagelfil. Tessan följde med sen så åkte vi hem till mig och datanördade...laddade över musik till ipoden och spelade in en video där vi sitter i sängen och datanördar och hlet plötsligt spricker en ballong full med vatten som Tess höll i >.< Jag bah "men TESSSANNNN!" Haha, mitt täcke är fortfarande blött. Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik och chattar med bästa Tess.
Ska ge er lite bilder på allt jag har fått/köpt.
/ R♥

Och videon...lite dålig men man hör oss i alla fall skrika när ballongen spricker! x'd

Pressenter/handlat:
äh, det får ni imorgon. Orkar inte (a)


Tessan - Videoblogg

Videoblogg!



Tahaha.. Det som händer när vi skriker/skrattar är att vattenballongen spricker och jag blir blööt, som Ronjas täcke också blir xd

Ledsen för dålig bloggning idag, men sånt är livet.
Ska försöka bli litte bättre :p

Tessan

Tjabba!
Sitter i skolan nu, pluggar lite matte. Men är snart klar, och ska skriva ut stegtest. Aja, ska väl dra nu.
   


Tessan

Ska vi ha en frågestund?
Till imorgon vid 20:00-21.00

Ronja

Hejhej :)
nu har vi precis kommit hem från kinaresturangen nere vid SVEA, jupp! Det var gott! Joo..jag har inte kunnat uppdatera så mycket ;S Har ju haft gäster och sånt här idag :) Jag fick massa pengar och en snygg tröja från gina :) Och så har jag inte hunnit fota det jag har fått av mina kompisar...ska göra det nu så får vi se om bilderna kommer idag eller imorgon, imorgon btw så ska jag se om jag hittar ngt i jakan :) har ju pengar nu x'd



De blev olika stora för att jag gjorde en sak...
Men seriöst, jag älskar min ipod (a) <3

Tessan

Goddagens.. har faktist inte gjort nåt speciellt idag, bara chillat, ganskaskönt faktist.
Eller i och för sig, så har jag hjälpt pappa med tvätten, men det är de ända.
Jupp. Igår var vi som jag kanske sa.. hos Max och Morgan. Dår snackade mamma med Annica, pappa kollade på fotboll med Gunnar och Marcus och Morgan åkte typ skateboard med Tim?
Ja, jag satt vid deras lite sega internet, och Max med gubbarna. Haha.

Nej, ingen har frågat nåt i frågestunden utom Sanna, FY PÅ ER ANDRA! Näeh, men..
Jopp, ska väl göra nåt annat nu, facebook?
Taha.. Beroendeframkallande, FarmVille, JAG SVÄR :O


Tessan

Morning' everybody!
Jag vaknade för en stund sen av att lillebror pratade i mobilen -.-'
Sitter och lyssnar på musik, har ju spotify nu! :D Tahah..
I'm sooo happy! Fick de igår, morbror skickade en invite :)
Idag ska jag nog plugga, och hämta kameran hos Ronja. Skulle ha gått till Becca, för en hund som är jättesöt skulle vara där, men den kom inte. Tyvärr.
Japp, så kan det gå! Jag ska Facebooka lite nu
Kram, och glöm inte att ställa frågor!

Frågestund


Ronja

Hejhej, allt bra med er? JAG MÅR TOPPEN...ont i halsen, men mår toppen för att det är min födelsedag:)
Nu på morgonen så har jag blivit uppvaktad och så av min familj :D inte varje dag man får frukost på sängen, va? :P Jag fick en...IPOD NANO! Yess! En rosa en också :D Precis som jag önskade mig :D Igår när jag vaknade så hade jag skiiiittt ont i halsen :'( och halsen kändes som en ballong, men det gick över och sen kom det tillbaka :O -.- men nu är det inte lika farligt. Sitter och dfricker té och macka och yougurt :D Mums, ska ta kort på alla saker jag fick i förrigår och min ipod :D Runt klockan tre kommer släken och firar mig :D Men inte mormor och morfar...de kunde inte komma idag så de kom förra helgen óch då fick jag tot. 1600 kr (: Yeah, men ska äta nu och ladda min ipod, så vi ses senare :D
/ R♥


Tessan

Hej på er! Just nu så sitter jag hos våra kompisar och bloggar, kul va?
Haha. Nej, men a. Chattar med Olivia, samtidigt.
Men asså, jag vet inte vag inlägget ska handla om? Help me?
Taha, nej men asså nu har jag Spotify, sååå najs! Någon mer som har det?
Jag vet!
Ska vi ha en frågestund? Okej. Tills klockan, vad ska vi säga? Till imorgon, 18:00 - 19:00?
Så får ni lååång tid på er.
Hoppas många frågar saker :)
Ni kan fråga allt från ''gillar du djur?'' till ''vilken marabouchoklad är din favorit?'' haha fick det ifrån att de har en såndär stor marabou chokladkaka från grönan xd
Aja, hoppas ni frågar det ni vill!
Kram! (Ledsen men inga bilder, har inga hos de xD)


Ronja

Hej bloggen!
Jag firade ju min födelsedag med mina kompisar igår :D Vi hade jättekul! Körde massa roliga tanke-lekar! Och kollade på film medans vi tjockade oss på madrasserna som vi hade bäddat ut på vardagsrumsgolvet, där alla sov. Alla sov ju över förutom Sarina...Jag fick massa fina grjer som jag tar kort på senare! :) Idag har jag ridit på Barmur och mamma på Spenna, vi red ut en och en halvtimme ungefär :) Skönt, nu sitter jag hemma och tuggar tuggummi! Maha, Vi har gäster som säger

- oh, när man blir 14 börjar livet.
- Ja, det var härliga tider när man var 14,15,16
jag: Varför?
- Ja, killar och sånt..
Jag: Jag kommer inte börja festa och "sånt" Jag är inte den tjejen!

Punkt slut! :@ Tycker bara att det är idiotiskt!

Och imorgon fyller jag år :D:D:D:D:D:D:D:D Längtar som tuuuusan :)
/ R♥


Tessan

Hallå? Någon hemma i stugan?
Taha, nej men. Är hemma från kista nu, köpte jeans leggings från gina, mörkblå (förlåt Ronja, men det fanns bara de och de svarta) (gillar inte svarta byxor)
Aja, sen köpte jag glass på House Tasty, najs. REGNBÅGE ÄR SÅÅÅÅ GODAST!
Taha, :p
Men aja, vet inte riktigt om Ronja är hemma eller när hon kommer hem, men det märker vi nog.
Kram!



Tessan

Hej, på er!
Festen var jätte kul, det var massa tankelekar, jätte kul!
Alla sov över utom Sarina som skulle till Tensta/Kolmorden. Annars var allt bra!
FAN! GLÖMDE KAMERAN HOS RONJA!!
BAJSHUVE! :@
Får väl springa ner och hämta den sen, så lägger jag in massa bilder. Aja, ska typ till Kista snart så vi får väl ses senare ikväll!
Kram!


(Google pic)
Haha, hörde brorsan snacka med mamma nerifrån:
- Ni tjejer är så konstiga.
- Varför då?
- För ni älskar bara kläder.
Haha :p, ja de gör vi! :D

Tessan

Hej! Ska bara lägga in headern till Amanda: http://tjamandu.blogg.se :)

Headern ;)


Bakgrunden ;)


Tessan

Hej på er!
Idag har de gått bra, på eftermiddags basgruppssamlingen (EM. BG) Så fick vi muffins, som Linnea och Mika hade bakat, jättegoda.
Efter skolan så åkte jag och sarina till jakan, och så chillade vi runt lite.
Ja, och ny sitter jag här.
Ikväll är det party hos Ronja, eller iaf fest, hon fyller ju år på söndag. Men iaf, så slaggar jag där. De är ju sova-överfest! Kuligt värre, faktist. Tihi.
Juste, omg läste i mickans blogg att hennes lillebrorsa hade typ vart ute i skogen med skolan, så hade kan kollat ner och krockat med huvudet i ett lik! :O OMG!! Fett läskigt! (Mickan är min kompis)
Men aja. Har inte så mer  att säga, vi ses imrogon eller senare ikväll! :D<3

Jo, juste:
Rösta på mig och Ronja, nr 11!:D
http://onesanna.blogg.se/2009/september/veckans-blogg.html#comment

Tessan

Hej, och godmorgon!
Allt bra utan mig? :) Okej, good.
Igår så redoviade jag steg 11 i svenska, med Sarina! Det gick väldigt bra.
Idag så ska jag ty berätta mitt rederat om flickan dom blev ihjälslagen av sin pappa, med en skiftnyckel :O Hemskt! Aja, vi får vääl hoppas att det går bra. Har ju Scenskräck! -.-
Men men, nu så sitter jag och äter frulle, så ska nog fortsätta med de! :)


Ronja

Godmorgon!
Kom nyss ut från en vaaaarm dusch (: Jätte skönt. Idag ska alla mina närmaste kompisar sova hemma hos mig för att fira min födelsedag som är på Söndag (yess!) Det kommer bli jättekul! Men först ska jag till skolan sen ska jag hem och städa och sen till stallet för att sköta och rida, runt klockan sju kommer allihopp, jihuuuu! Ni får ha det en jättebra dag för själv kommer jag få det ganska stressigt. Uppdateringen blir väl sådär för mig idag, men ni har ju alltid Tessan.
/ R♥


Haha, tagen med Tessan i Bonäs...sommarn var ju bäst med dig ♥


Ronja

Jag börjar med "dagens låt" (:


Ronja


Om man typ sätter ett svart smalt midjeskärp och vita thigts? Och ett långt halsband?
Behöver eran åsikt :D

Ronja

soooorry! När vi väl får läsare så bloggar vi inte >.< hur typiskt är inte det!? Men nu är jag här!
Skolan var bra och jag har jobbat mycket bra! Ska redovisa imorgon :D yeah, men idag hade jag PH dag så jag och mina kompisar skulle stanna till kvart över tre...kom hem halv fyra >.< Jag och Tessan åkte till mamma och pappas jobb och hämtade Lattja som vi gick hem med! Busade myyyckket med henne! Hon blir jätte våldsam när hon blir busig. Och så har jag varit och handlat till imorgon då jag ska fira min födelsedag med mina bästakompisar! Och påvägen hem så köpte vi kinamat! Mmmmhhh, gott! Har inte mycket mer att säga. Bjuder på extra bilder eftersom vi inte har skrivit på hela dagen :O
/ R♥




Lägger in ett inlägg lite senare (a)


Tessan

Hej på er 20 besökare :o fett många på tre dar!
Kom nyss hem från Ronja, och vi hade kul! :) Fotade och spanade in bloggar, samt var mes SÖÖTA Lattja!
Jupp, inte mycket mer. Vi gjorde egenntligen inte speciellt mycket, förutom att jag ''lagade'' hennes bottagna ljud, och la in de igen ''Tessan, du är ju dataexpert! Bli de när du är stor'' som man redan har hört en annan gång från henne :p När de var nåt med en annan persons dator, som hon trodde, eller fick virus, som jag fixade ''Tessan, du är ju dataexpert! Bli de när du är stor!'' taha, tack ronja! :)
Vem vet? Jag kanske blir de x'd? hah.
Men men. Imorgon ska jag följa med henne när hon ska fixa saker till festen, coolt. Taha, nej men.
Mkt men xd
Aja, ska väl börja med refrängen nu, så det blir ett hejdå!

( Webcambild, och webcamen suger :p )

Ronja och Tess



Vi tycker synd om denna tonåring som gråter tårar av blod...seriöst! Fett synd ;( Snacka om att verkligen gråta tårar av blod!

/ Tess och Ronjs


Ronja

Hejhej (:
kom hem från stallet för ett tag sen men jag har inte orkat skriva -.- Jag är fettttt trött. Skolan dödar mig...men jaja, skolan var seg men vi slutade så småning om. Efter skolan så åkte jag och Tessan till mamma och pappas jobb för att hälsa på Lattja men hon bara sov -.- Då gick vi ner till hemköp och köpte tjockismat (choklad!) Sen tog jag bussen till stallet och skötte om Eden lite. Sen blev jag oerhört trött! Men nu sitter jag ändå här med Tessan och garvar -.- det var inte ens kul!
/ R♥


Nu slängde Tessan vatten över huvudet på mig! Jävla unge!


Tessan

Hej!
Sitter och väntar på att Ronja ska komma hem från stallet. Ska vara med henne då! *Happy Face*
Hon kommer typ hem om en halvtimma, så då är vi med varann.
Jupp, men lite om idag då: Efter skolan åkte jag och Ronja buss till hennes mamma och pappas jobb, efter det så gick vi till hemköp, och köpte godis (tjockisvarning) Taha, nej men ändå. Ah, och så tog Ronja bussen till stallet, sen ska jag sprnga över ett övergångs ställe, och är typ såhär: |--------------------------------------| nära att bli påkörd! Vet ni hur rädd jag blev eller? ;o
Aja, tråkar lite nu :p


En favoritbild från i vintras!:D

Tessan

Hejhej!
Sitter i skolan nu, måste egentligen jobba. Så ska väl göra de nu :p
Taha, bajbaj! :p

Tessan

Godmorgon, kunde inte somna förns vig halv tolv typ -.- Så jag är jäättteee trött. *Suck*
Men idag så ska jag Sarina och Ronja troligtvis jobba kurs i skolan, och så ska jag skriva ut min "berättelse" om norska och danska.
Nu får ni väl hoppas på att Ronja ska skriva, för jag ska dra och sminka mig nu, vi ska mötas om en kvart!:o
Och det ÖSREGNAR, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Juste, vad tyckte ni om headern?
Hiss eller Diss?:D


Ronja

Jag avgudar er besökare.
TESSAN JAG SKRIVER NU, JAG HAR FAKTISKT ETT LIV  UTANFÖR BLOGGEN JAG SITTER INTE HEMMA HELA EFTERMIDDAGEN OCH VET INTE VAD JAG SKA GÖRA, DAH (SKOJA!)! Men om du lägger ihop alla dina 4 inlägg tillsammans så blir alla dem som mitt inlägg:
Tack ni 11 som läser våran blogg...jaja, Kissie skulle säga "oh, du med dina 11 besökare stick och brinn" men vi hatar henne! Bara för att hpn frågade blondinbella om råd hur man skulle göra sin blogg stor - jo, det är sant! Men jaja, nu sitter jag här i mitt rum halv elva. Smart! Bara kanske måste gå och lägga mig snart...ohnej! Inte idrott imorgon! :O jag har verkligen inte lust. Men i varje fall, så har jag ridit på Barmur och breve red mamma på Spenna. Ja, jag skulle ta med mig kameran men kjag glömde *suck*! Men ska dit och rida på lördag igen :D Detgick bra jag tror vi red i en timme och 45 minuter eller ngt :P Sen kom vi hem och åt middag som stod serverat på bordet! Nu har jag gosat lite med Lattja som pronto ska gnälla och skälla så fort hon blir ensam, ja klart och blir ledsen när hon är valp men hallå! Jag står och pratar med henne från andra sidan grinde och hon gnäller och blir så ledsen! Och så gick jag upp och satte mig vid datan (där jag sitter nu) så hör jag henne gnälla,gnälla och gnälla men man ska inte gå upp och trösta henne! Man ska ignoera henne! OBS! Inte de två första nätterna! Då kan man visa respekt för att hon har lämnat sina tio syskon och mamma. Aja, men så helt plötsligt står hon nedanför min säng! Hon hade gått upp helt ensam för första gången i trappan! Men nu är hon ute och går med stormatte, ja...intresant att veta kanske? :P Neh, men imorgon ska jag till stallet (a) och sköta lilla Eden peden (: Nu säger jag godnatt så kanske jag skriver imorgon morgon! Kanske...om jag hinner :P P.s tjecka in våran heta header som Tessan har gjort :D
/ R♥


Tessan

Men Ronja! Skriv lite, mitt fjärde inlägg i rad nu. Haha, nej men jag har super tråk. Ska nog läsa lite och göra i ordning mig för att sova, mitt huvud klarar inte av att sova i sju timmar, :o somna halv tolv och vakna halv sju, somnade nästan på en lektion idag :p
Aja, får väl säga godnatt nu, sista inlägget från mig för ikväll!:D


Haha, kände mig tvungen för en bild, så jag tog med webcam :p

Tessan

Tjabba! Tänkte plugga lite. Har tråk, ville bara säga de. Var nyss ute och fotade, inge mer. Nej, nu är det dags att ta fram SO-boken och börja jobba!

Jo, juste. Jag HATAR verkigen Kissie, hon tror att hon är något, Allt. Hon säger fuck you blekfisar, bara för att hon kommer få hudcancer? Haha. Du suger verkigen din unge! Jag hatar dig, din bajskorv! Jag menar titta på dig, du och dina fula feta läppar! Euuu, de ser verkligen äckliga ut! :s


Blä på dig din dumma tjej!

Tessan

Hej, nu är headern klar! Vad tycker ni?
I like it! Men men, nu ni ska jag laga middag! Spaghetti och köttfärssås, mumisigt!
Aja, säg till om det är nåt ''fel'' på headern!:D

  
(Bild från google)

Tessan

Hej på er alla!
Nu är man hemma efter en tråkig skoldag. Idag hade vi prov på morgonen och jag tror att det gick bra för mig. Man skulle skriva en novell. Annars har vi bara haft kurs, jag Ronja och Sarina. Men sen gick vi till Mika, Becca och Martin och pluggade.

Nu tror jag att jag ska plugga eller nåt, men jag orkar inte! Det är sååå varmt ute, jag tror jag dör.
Vill vara med nån, men typ ingen kan :p

Aja, ska försöka lägga upp en bild nu, alla andra gånger så går det inte. Så håll tummarna! (Y)

Vatten
Wohoo! De funka. Men aja, en av favorit-vattenbilderna!:D


En annan av favoriterna!

Linnea
Här är Linnea

Mika
Här är Mika

Becca
Här är Becca

Här är Ronja
Här är Ronja (Som ni vet)

Tessan
Här är Jag (Som ni vet)

Sarina
Här är Sarina

Nu pallar jag inte lägga upp mer xD

Ronja

BILDER DEL 1



hehe, misslyckad hoppbild


"I belive i can fly"


OMG! KOLLA MIG!





RUN! Run for your life!

SLUTTT! Mahahahahahah, DU som kollar på DETTA! KOMMENTERA ANNARS KOMMER JAG INTE LÄGGA UPP DERL 2, MOHAHAHAHHAHAHAHA

Ronja

Omg, fett trött!
Oh, gud! Skolan idag har varít jätte jobbig. Jag är helt slut! Och varmt är det ute också! kom hem från skolan typ...nyss. Men jag har jobbat, jobbat och jobbat idag! Plus att vi har skrivit ett svenska prov där man skulle skriva en novell -.- segt...men jaja, nu är jag hemma och det är skönt. Sitter i sängen och slappar (a) ses ikväll eller imorgon...för idag ska jag och mamma ut och rida på Spenna och Barmur, två islandshästar som vi är medryttare på...eller ja, bara på Barmur.
/ R♥

Älskar bilden ♥


RSS 2.0