Ronja

Hejhej Bloggen!
Idag har jag och Tessan "pluggat" ja..hon har ju berättat det mesta. Och så lekte min syrra lite fotograf x'd Haha, så det blev fina bilder. Och det var kul. Sen så jobbade vi faktiskt. Men sen skulle jag åka till stallet klockan var då runt fyra. Sen var jag i stallet och det var riktigt roligt asså! Haha, "jag har en kompis som har en kompis som heter Kina som stavas som Kina" Haha, *asgarv* Så jag och Klara garvade lite väl mycket x'd haha, sen fick jag skjuts hem av Klaras mamma, Tack! :) När jag kom hem så åt jag middag. Och nu sitter jag här efter att ha kollat på en film...kommer inte ens ihåg vad den heter -.- men detta var en minnesvärd dag! Minnesvärd...haha, fatta ni? Jag kom ju inte ihåg vad filmen hette >.< skoja!
/ R♥
NU MÅSTE JAG DUSCHA KOM JAG PÅ :O



Mitt internet är fett segt! Så ni får bilderna i olika delar :P det var typ 68 bilder eller ngt :O :P

Tessan

Hej på er!
Idag
var jag och Ronja. Vi pluggade ''väldigt'' mkt. Nej, mest var vi ute och var ''modeller'' Josefine, Ronjas lillasyster fotade oss :D Det var roligt. Sen pluggade vi, litegrann. Var med Lattja, och lattjade, lagade pannkakor. Mja, inte så mycket mer gjorde vi.. Eller, jo! En sak till, vi splashade vatten ballonger :D Hahah, fett kul. Och Ronjas mjölballong gick sönder, så hela Ronja blev vit. Haha, den här dagen är ett gott minne! :)

Tessan

Godmorgon alla! Idag vaknade jag vid 10:15 utav att jag låg med huvudet vid väggen, och fötterna hängde lite över kanten.. Najs.
Men idag så hade ju jag och Linnea planerat att vi skulle hälsa på gamla klassen i Källtorp, men nej. Hon kunde inte föräns vid två, men då slutar dom typ. Så lyckat blev det.

(Vi är lediga idag, och har hemstudiedag) så det är ju skönt. Nej, nu ligger jag här och gäspar.
Jag längtar tills på fredag, då Ronja ska ha födelsedagsfest. Roligt, och jag ska hjälpa till! Aja, nu ska jag lägga in nån bild som jag tog igårkväll på vatten! I just love waterpics! So nice!

Nej, det funkar inte!:o fett dåligt, får inte in bilderna i datorn! :(

Ronja

Godmorgon!
Jag har sovit bra hela natten lång...men itne morgonen -.- jag vaknade när mamma skulle gå till jobbet och sen dess vaknade jag varannan timme eller så. Men nu är jag vaken 10:23 måste ju jobba...vi har ju som sagt hemstudiedag idag vilket innebär att vi ska jobba hemma. Varför vet jag inte riktigt. Kanske för att lärarna måste fixa massa saker, jaja. Idag när jag har jobbat klart så funderar jag på att åka till jakan, men bara om ngn följer med. Det är ju jättetråkigt att åka ensam...Men just ni sitter jag i alla fall och tuggar tuggummi (a) haha, men vi hörs senare.
/ R♥
p.s jag köpte två HG tuggummin igår när jag och Tess hyrde en film, och nu finns det bara de två äckligaste smakerna kvar nämligen orange och gul! apelsin och citron...!


Ronja

Guud,
jag blir nästan tårögd när jag Tänker på Thailand. Jag och min familj åkte dit i vintras! Den sjuttonde februari. Dagen innan var magen full med fjärilar, även fast vi hade vart där en gång innan! Och så var vi helt spralliga på den fjorton timmars långa flyresan dit! Men när vi väl kom så släppte allt och alla bekymmer...kände mig bara så friii! Det var så härlig känsla. Vi åkte buss till hotellet och gick upp till vårat rum och den svala luften i rummet gjorde så att man bara ville vara ute i den kvava luften den trettio graders varma kvällen. Gud så jag saknar det! Kärlek till Thailand! JAG VILL TILLBAKA, DET GÅR INTE ATT BESKRIVA KÄNSLAN!

Kommer ihåg den här dagen...den första dagen! Innan vi ens hade fått se vårat rum. Vi satt ute i lobbyn (det var inte inomhus, det var liksom under ett tak och marmor golv) Och vi fick jättegoda välkomms drinkar! annanas och ngt mer :P

Tessan

Tjabba! Tessan här!
Nu är det ju så att jag och Ronja har skapat blogg tillsammans. Vi båda tyckte att det var tråkigt att blogga ensamma, så nu delar vi! :D Roligt :p
Idag/igår vad jag och mamma&pappa på kräftskiva. Och perfekt! Bilen pajade när vi var påväg dit, så man fick sova där :p.. kul! Not. Det var roligt, trodde inte att kräftskiva skulle bli så rolig som den var, så det var ju bra.

Tänkte lägga upp lite bilder på mig och Ronja, så ni får se hur vi ser ut :p okej så, ni kanske ser på headern men ändå.. :p

Ronja
Ronja

Vi
Vi

Vi
Vi

Taha, det var det. Pallar inte lägga upp mer x'd

Vi ses!

Ronja

Hejhej (:
Det är jag som är Ronja. Jag och Tessan har varit vänner närmare ett år nu men vi träffades när vi var små men tappade kontakten ): Men nu är vi återförenade med våra andra coola vänner, TSRLMB (Tess, Sarina, Ronja, Linnea, Mika och Becca) Här i bloggen kommer jag skriva om mitt liv vilket innebär mina vänner, stallet och Eden, Kaninerna och hunden Lattja.
Idag har jag i alla fall åkt till ängsjö med min mamma, josefine och Lattja där vi diciplinerade Lattja lite x'd När jag kom hem så var jag med Tessan :) Vi åkte ner till kallhälls centrum och hyrde film "wild child" och köpte osbågar och ostbollar! Snacka tjockisar! Men nu har Tessan gått hem och nu sitter jag här i mitt nymöblerade rum! Tessan och min syrra möblerade om mitt rum! Haha, Tessan kom på vart alla skulle stå och så. Jag ska ta kort på det. Men jag har tyvärr inga bilder på hur det såg ut innan ): Men ni som känner mig vet hur det ser ut ;) Det blev snyggt och rent!
/ R♥
p.s förmodligen så lägger Tessan in ett inlägg snart.





Ni ser ovanför sängen så sitter det bilder, det är bilderna som är på bild två:


och det här är jag:


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0